nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Base IP, Frankfurt en de DE-CIX

maandag, 09 juli 2012

Base IP is continue bezig met het uitbreiden van haar netwerk en capaciteit. Dit maal zijn we buiten de landsgrenzen getreden en zijn we nu ook met een POP aanwezig in Interxion te Frankfurt. Ook zijn de Nederlandse verbindingen uitgebreid in capaciteit en aantal.

Frankfurt en de DE-CIX

Deze nieuwe POP in Frankfurt is gekoppeld met een darkfiber waarover we een ethernet verbinding van 10 gigabit hebben gemaakt. Deze uitbreiding is gelijk aangegrepen om ook de Duitse Internet Exchange aan te sluiten, de DE-CIX. Vanaf heden zijn we ook met 10GE aanwezig op dit internet knooppunt. Voor u als klant betekend dat verbeterde connectiviteit naar Duitsland en achterliggende landen.

Capaciteit in Amsterdam

Daarnaast hebben we de afgelopen periode ook de verbindingen naar de AMS-IX en NL-IX fors uitgebreid. De AMS-IX koppeling heeft nu 30G bandbreedte en de NL-IX koppeling 20G. Ook is KPN AS286 met 10G als extra transit provider aangesloten op het netwerk om aan de vraag naar bandbreedte te kunnen blijven voldoen.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn er klaar voor!