nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Support Engineer op locatie in Amsterdam fulltime (m/v)

donderdag, 05 maart 2020
Als support engineer ben je mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van ons netwerk en alle klanten die zich op dat netwerk bevinden. Zowel voor het oplossen van hardware problemen als helpdesk vragen. Je brengt problemen in kaart en lost deze zoveel mogelijk zelfstandig op. In deze vacature zoeken wij vooral iemand die flexibel is in de werktijden en gedreven om de problemen op te lossen.

Vacature Verkoper

vrijdag, 28 december 2018
Het is jouw uitdaging om breedbandinternet en dedicated servers te verkopen in zowel de zakelijke als de particuliere markt. In deze functie ga je de winstgevendheid van een specifiek segment verhogen door op een effectieve en efficiënte wijze de doelgroep te bedienen. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in een en-thousiaste omgeving met gedreven collega’s.

Base IP presents 1000Mbps.com

vrijdag, 01 maart 2013
Base IP launched a new division: 1000Mbps.com. Our goal is to provide you with quality hosting services at an affordable rate. We do not resell or outsource our business, we own and operate every part of it. All dedicated servers offered by us are based on Supermicro hardware and are securely placed within our own datasuite in Amsterdam, The Netherlands.

Base IP, Frankfurt en de DE-CIX

maandag, 09 juli 2012
Base IP is continue bezig met het uitbreiden van haar netwerk en capaciteit. Dit maal zijn we buiten de landsgrenzen getreden en zijn we nu ook met een POP aanwezig in Interxion te Frankfurt. Ook zijn de Nederlandse verbindingen uitgebreid in capaciteit en aantal.

Twee nieuwe transit providers

donderdag, 01 september 2011
Om de kwaliteit van het netwerk te verbeteren en om aan de groeiende vraag naar bandbreedte te voldoen heeft Base IP twee nieuwe transit providers aangesloten. Het gaat hierbij om Cogent Communications en Globalcrossing, beiden aangesloten via 10G Ethernet. De nieuwe partijen zijn verdeeld over VANCIS/SARA en Telecity 2 te Amsterdam.

Klanten panel Base IP live!

donderdag, 14 juli 2011
Het nieuwe panel voor de klanten van Base IP is in de lucht. Het heeft even geduurt, maar we hebben besloten voor kwaliteit te kiezen en ons niet te haasten. De komende tijd zal het panel verder uitgebreid worden met extra mogelijkheden, waaronder het inzien van het stroomverbruik per afgenomen rack.

Base IP vernieuwd routers

vrijdag, 20 mei 2011
Base IP heeft onlangs een aantal nieuwe routers geplaatst op de locatie Databarn. Dit nieuwe platform bestaat uit een Brocade MLXe-16 router in combinatie met Brocade RX-16 switches. Het voorgaande platform bestaande uit 4 Foundry MG8's heeft zich in het verleden niet altijd stabiel bewezen en was ook niet langer voldoende voorbereid op de toekomst.